Gündüz programına kayıtlı öğrencilerin akşam derslerine katılımları hakkında duyuru

Gündüz programında kayıtlı öğrencilerin gündüz programında kayıtlandıkları bir yada daha çok dersi akşam programındaki eşdeğer derslere katılarak takip etme talepleri UBE Enstitü Kurulunda alınan ilke kararı gereği kesinlikle kabul edilmeyecektir. Gündüz programındaki öğrenciler isterlerse normal kayıt haftasında veya ekle-sil haftasında aşağıdaki prosedür doğrultusunda akşam programından ders alabilirler ve aldıkları bu ders gündüz programı ders kredisine sayılır.

Bu şekilde akşam programından kayıt veya ekle sil haftasında bir ders almak için:

1.  EBYS üzerinden akşam dersini seçiniz.

2.  Ders ücretini (bir ders 1.200 TL) yatırınız.

2.1. Ders ücretleri Halk Bankası’nın herhangi bir şubesinden ya da atm’lerinden öğrenci numarasıyla yatırılabilmektedir.

2.2. Açıklama kısmına mutlaka “UBE 2. Öğretim” ibaresini yazınız.

3.  Ders ücretini yatırdığınıza dair dekontun bir kopyasını elden veya tarayıp e-posta ile danışman öğretim üyenize ulaştırınız.

4. Danışmanınızın EBYS üzerinden onay vermesi ile derse kayıtlanmanız gerçekleşecektir.